Programma vakantiekampen

Beste ouders,

Hieronder vinden  jullie het tijdsschema van onze kampen. Elk kamp is op deze manier opgebouwd. Een beetje structuur is nodig voor de kinderen en ook voor ons als begeleiders. Maar wij willen ook meegaan met het tempo van de kinderen.

 

Tussen 10 en 16u durven wij af en toe afwijken van het schema, dit om flexibel te blijven en mee te kunnen gaan met de behoeftes van de kinderen. Onder de tabel ga ik nog even in op de puntjes Yoga+Bewustzijnswerk en het creatieve luik. 

Als er nog vragen zijn, aarzel dan zeker niet mij te contacteren!

Namasté,

Mariam

De 2 hoofdpijlers

Yoga & Bewustzijnswerk

Tijdens de Yoga & Bewustzijnswerk-momenten leren de kinderen yogahoudingen kennen.

Wij gaan met verschillende houdingen aan de slag. Soms met middel van een verhaal, soms vanuit de eigen fantasie, soms in groep en soms alleen.

Dit is telkens afhankelijk van groep tot groep. 

 

De kinderen leren tijdens deze momenten zichzelf beter kennen en door zichzelf beter te leren kennen voelen ze zich snel beter in hun vel. Ze worden uitgenodigd stil te staan bij hun talenten, bij hun krachtige kanten maar ook minder krachtige kanten.

 

Wij brengen evenwicht tussen deze twee kanten door daarmee aan de slag te gaan. Soms in groep en soms alleen. Hier komen meditatie-tools, adem-tools en visualisaties aan bod. 

Je kleine yogi komt dus met een hele boel op maat gemaakte tools naar huis. Een échte selfmade survivalkit!:-)

Creatief aan de slag!

Hier maken de kinderen telkens contact met ander materiaal. Ze ontvangen therapeutisch onderbouwde opdrachten. Soms in groep, soms alleen, soms alleen in groep;-)

Afhankelijk van het thema kiezen wij zorgvuldig het materiaal uit en maken de kinderen kennis met verschillende technieken. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat het induiken in het materiaal tijdens een creatief moment de kinderen in een soort meditatief moment brengen.

 

En precies dit brengt rust en evenwicht naar het lichaam en de geest.

 

Mariam combineert gedurende de dag heel bewust alle elementen met elkaar zodat je kind in evenwicht naar huis gaat. Tijdens deze momenten kan je kind de beste versie van zichzelf zijn en laten wij de perfectie en de verwachtingen los. 

Let the magic happen!

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

(M)AF Spirit Hoofdzetel Belgïe

Sint-Pietersaalststraat 107

9000 Gent 

België

Tel: +32 (0)470 79 73 40

info@mafdecreatievedroomfabriek.com

mafdecreatievedroomfabriek.com

© 2020 by  Mariam El Guenaien 

MAF De Creatieve Droomfabriek VZW

Ondernemingsnr. 0661877520

MAF Spirit BV

BE 0476 950 582

Zaakvoerder: Mariam El Guenaien