Dag 1 van onze atelierdagen!!

August 17, 2018

Een nieuwe week een nieuw begin van onze atelierdagen.

 

In de voormiddag stond alles in teken van Superman, wonder woman, batman en alle andere superhelden. Deze hebben natuurlijk spieren nodig. Wij hebben onze spieren krachtig gemaakt, ons lichaam soepel en onze geest helder! Hier kwamen verschillende yogahoudingen aan bod.

 

In de namiddag maakten we onze eigen superheld knuffel met naald en draad en de nodige vilt. Hiervoor moesten we eerst een proefontwerp maken op papier. Daarna werd ons geduld op de proef gesteld, maar het resultaat mocht er zijn.


Fantastisch!!!!

 

Graag tot een volgende keer lieve Yogi's!

Mariam, Marie en Isabelle. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 1, 2018

Please reload

Archive
Please reload

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Let the magic happen!

Groepslessen

Workshops

Contact

(M)AF

© 2017 by  Mariam El Guenaien